Utazás a jövőbe

(Korosztály: óvodás kortól 5. osztályig)

Volt egyszer egy feltaláló, Pál, aki érdekes kütyüket készített. Például volt egy gépe, amiben a saját és a családja emlékeit gyűjtötte össze, hogy megmaradjon a jövő generációjának. Viszont a múlt megőrzése mellett, a jövő is nagyon foglalkoztatta, így készített egy időgépet. Szerintetek mi történt ez után?

Gyűjtés

(Korosztály: 6. osztálytól 8. osztályig)

A MODEM-gyűjtemény egy szeletét a művészek generációs hovatartozásán keresztül, szekciókra osztva mutatjuk be a kiállításban. A gyűjtés, mint szenvedély sok ember életében megjelenik. Az X generációra még jobban jellemző a lelkes gyűjtögetés, ez a szemléletmód sokszor a művészek esetében az alkotásokon is visszaköszön. Te mit gyűjtenél, és abból milyen alkotást hoznál létre?

Te hanyas vagy?

(Korosztály: 9. osztálytól egyetemista korosztályig)

Te tudod, hogy melyik generációhoz tartozol? Gondolkoztál már azon, hogy mennyire befolyásolhatja személyiségünket a születésünk ideje? Illetve, milyen különbségek és milyen kommunikációs nehézségek jelennek meg a generációk között? A kiállítás címéből kiindulva próbáljuk megközelíteni a művészek alkotását, miközben a generációk jellemzőiről személyes tapasztalatokon és az általános jellemzéseken keresztül is beszélgetni fogunk.

Időtartam: 60 perc          

Jegyár: 700 Ft/fő

Jelentkezés és további információ: Csőke Kitti művészetpedagógusnál a csoke.kitti@modemart.hu e-mail címen vagy a +36/20 339-38-40-es telefonszámon.