Alkoss te is!

2023. jún. 19. 08:00

 

Művészeti tábor 15-19 éves korig

Ha szeretnél jobban belelátni a kortárs műalkotások és művészet világába, akkor itt a lehetőség: a MODEM-tábor ideje alatt projektek és egyéni alkotások formájában reflektálhatsz különböző munkákra. Lesznek olyan feladatok, ahol nagyobb hangsúlyt kap a szubjektív véleményed, de lesz, amikor vizuális vagy épp drámai elemekkel fejezheted ki önmagad. A művek megismerése mellett lesz időd az elmélyülésre és az önfeledt alkotásra is.

Táborvezetők:

Csőke Kitti – művészetpedagógus

Idén is folytatjuk a nagysikerű művészeti táborainkat. Ha a nyáron szívesen töltenél egy hetet képek között, szeretsz alkotni, festeni és rajzolni, gyere el a MODEM idei nyári táborába!

A regisztrációhoz kérjük, töltsék ki az alábbi online jelentkezési lapot, valamint az alábbi letölthető adatlapot kitöltve várjuk a MODEM jegypénztárába a tábor megkezdése előtt.

Fizetési határidő: a visszaigazoló e-mailt követően az adott tábort megelőző 8. napig (a tábor hetét megelőző hét előtti vasárnap)

Fizetési mód: a MODEM jegypénztárában nyitvatartási időben (átutalásos, bankkártyás és SZÉP-kártyás fizetésre is van lehetőség)

Részvételi díj: 50.000Ft/fő

Ugrás az elejére