Bozzai Dániel

Bozzai Dániel (1988) 2018-ban végzett a Magyar Képzőművészeti Egyetem tervezőgrafika szakán. Művészeti megközelítésmódjában a hatalom és az élelmiszerek relációi, és a tudásmegosztás áll. 2019-óta tagja a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesületnek. Tagja és grafikusa a “PAD, a környezeti igazságosságért” egyesületnek. A képzőművészeti tevékenységeit megelőzően a Zsigmond Király Főiskola bölcsészettudományi karán szerzett diplomát Filmteoretika szakirányon.

Bozzai Dániel: Bozzai Dániel alkalmazott grafikus, játékos módon tart militáris foglalkozást hét hónapos leányának. A kis poronty örömmel vesz részt a mókás, mindazonáltal hasznos felkészítésen, 2020

Vágó – Godel András
Narrátor – Jaskó Bálint

A már évek óta folyó nagymértékű fegyvervásárlás, a 20. század első felét idéző vizuális és írott politikai beszédmód,a nemzet fogalmával való mértéktelen hadonászás,a szellemi leépítés, az idegenekkel szembeni félelem- és gyűlöletkeltés,a háborús helyzet kialakítása a koronavírus kapcsán,majd a családunk karanténba helyezése bizony nagy hatást gyakorolt ránk, s arra sarkallt, hogy felkészítsük a jövő nemzedékét nemzeti honvédő háborúinkban való eredményes részvételére!