A pontypaca

2020. máj. 30. 14:00

Ősz van, már hullanak a juharfák levelei. Egyikük épp egy pontypaca mellé esett le, mely már régóta dísze a betonnak. Körülötte fehér pöttyök sokasodnak, mintha tényleg a víz csillanna a napfényben. Az egy irányba úszó fehér folt nagy valószínűséggel egy festékes vödörből folyhatott ki. Fehér színű, így lehet, épp zebrát festettek volna vele. A testét díszítő, pikkelyszerű betűmintái és érdeklődő, nagy, barna szemei csak később keletkezhettek. Szegény pontypacának nagyon unalmas lehet így egyhelyben, ráadásul senki sem beszélget vele. Így volt egészen idáig, hiszen most mellé esett egy juharfalevél. Tovább a hangoskönyv folytatásához

Foglalkoztató füzetünkkel minden héten egy a MODEM-ben kiállított műalkotáshoz kapcsolódó mesével és a történethez illeszkedő játékos, mozgásos, kreatív feladatokkal várjuk az alkotni és kikapcsolódni vágyó gyerekeket.

Az elkészített alkotásokért cserébe az adott meséhez illeszkedő, egyedi matrica jár, melyet a beküldés után pár nappal eleinte digitális formában küldünk el. Megígérjük, hogy az így összegyűjtött matricákat később minden gyerek “igaziban” is kézhez kapja majd, amint lehet.

A matrica megszerzéséhez csak két dologra kell odafigyelni:
– Mielőbb elküldeni a gyerekek munkáit, melyeket befotózva az informacio.modem@gmail.com e-mail címre várunk.
– Az e-mailben kérjük feltüntetni a gyermek/gyerekek nevét, a kapcsolattartó nevét és elérhetőségét. Ugyanis erre az e-mail címre fogjuk küldeni a matricát.

Ugrás az elejére