Alkotások a rengetegben

2023. júl. 10. 08:00

Művészeti tábor 8-11 éves korig

A kisgyermekek életét még nagyban meghatározza a mese szeretete. Éppen ezért, művészeti táborunk során egy olyan képzeletbeli világba csöppenünk, ahol a kiállított tárgyak egy fiktív történet részét képezik. A cselekménynek a gyermekek is aktív részeseivé válnak, miközben különböző alkotásokkal, rajzos, bábos és mozgásos feladatokkal segítjük a főhőst és a mese szereplőit.

A táborra olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik szeretnek érdekes műalkotásokkal megismerkedni, kedvelik a fantáziadús történeteket, szeretnek festeni, rajzolni, örömmel zenélnek, énekelnek és a drámás szerepjátékokba is szívesen bekapcsolódnak.

Táborvezetők:

Csőke Kitti – művészetpedagógus

Nagy Viktória Éva – bábművész, rendező

Idén is folytatjuk a nagysikerű művészeti táborainkat. Ha a nyáron szívesen töltenél egy hetet képek között, szeretsz alkotni, festeni és rajzolni, gyere el a MODEM idei nyári táborába!

A regisztrációhoz kérjük, töltsék ki az alábbi online jelentkezési lapot, valamint az alábbi letölthető adatlapot kitöltve várjuk a MODEM jegypénztárába a tábor megkezdése előtt.

Fizetési határidő: Június 30.

Fizetési mód: a MODEM jegypénztárában nyitvatartási időben (átutalásos, bankkártyás és SZÉP-kártyás fizetésre is van lehetőség)

Részvételi díj: 50.000Ft/fő

Ugrás az elejére