BanZaj #17 – Nikolas List (BEL) / Hans / Tpsrprt

2017. ápr. 08. 20:00

BanZaj #17 – Nikolas List (BEL) / Hans / Tpsrprt at Modem

A BanZaj 17. fordulójában három különleges zenei projekt mutatkozik be. Városunkban, sőt Magyarországon először lép színpadra a Belgiumban élő és alkotó Nikolas List, a Debrecenben másodjára szereplő Hans formáció és a BanZaj sorozat másik újonca, a Tpsrprt. A helyszín ezúttal is a már-már szokásosnak nevezhető MODEM!

Belépő: 600 Ft, diák / nyugdíjas: 300 Ft.

20:00 – Tpsrprt
21:00 – HANS
22:00 – Nikolas List – artist page (BEL)

NIKOLAS LIST [BEL]

(improtronics, ambient)

Nikolas List származása igen sokrétű. Édesanyja San Franciscóban született, édesapja a mexikói Pueblában. Ő maga Amerikában, az Ohio állambeli Cincinnati városban. Fiatal korában költöztek át Európába, jelenleg Belgiumban, Brüsszelben él és alkot. Leginkább zenei producerként és filmkészítőként dolgozik, de emellett sok mással is foglalkozik. 2014-ben, a Tombville c. horror film (TOMBVILLE – a film by Nikolas List) bemutatása után, melyet ő írt és rendezett, lépett rá arra az útra, amelyen most halad előre. A film utáni évben kezdett dolgozni első lemezén, amelyet a kísérletezés és a felfedezés inspirált. Azóta rengeteg klubban és fesztiválon fellépett mind Európában, mind Amerikában.

HANS

(improvised noise, experimental)

A HANS egy budapesti improvizatív kísérleti kiber-zajzenei zenekar, amely az emberek és a számítógép közös zenélési lehetőségeit vizsgálja. HANS egyszerre jelenti a zenekart és egy olyan szoftvert, amely autonóm entitásként vesz részt a kreatív alkotói munkában, az emberekkel karöltve.

TPSRPRT

(experimental postrock, noise, garage)

“Bad musicians having fun…”

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Ugrás az elejére