BanZaj #32 – Sam Haven (AUS) / Stigmatic Destruction / Sóvé Noma

2018. nov. 15. 20:00

BanZaj sorozat 32. fordulójában találkozhatunk visszatérőkkel, ám újdonságokban is bővelkedünk. Az estet a nemrégiben formálódott budapesti Sóvé Noma alakulat nyitja meg, akik először lesznek láthatóak és hallhatóak városunkban. Őket követi a szintén budapesti formáció, a Stigmatic Destruction Collective. Az alkotókat már külön-külön, illetve más-más formációkban többször is láthattuk Debrecenben az elmúlt években, de most végre ezen variációjuk is ellátogat hozzánk. Az esemény záróakkordja Sam Haven lesz, aki az ausztráliai Brisbane városából érkezik és lép fel először nálunk. Zenéje mélyre fog minket vinni, méltó zárása lesz az estének.

Menterend:
20:00 – Sóvé Noma
21:00 – Stigmatic Destruction Collective
22:00 – Sam Haven (AUS)

SAM HAVEN (AUS)
(atmospheric, ambient, experimental)
Sam Haven lenyűgöző hangzású meditációkat alkot, amelyek zökkenőmentesen ötvözik az ambient hangzásokat, a finoman impozáns klasszikus elemekkel. A belső világunk olyan töltetet kap, amely eléri a saját személyes zűrzavarunk mélységeit, empátiát áraszt a sötét közegben, mely mindannyiunkban megvan.
www.samhaven.net

STIGMATIC DESTRUCTION COLLECTIVE
(noise, diy, musique concréte, experimental)
Syporca Whandal és Pongrácz Kálmán a.k.a. Rovar17 közös projectje kiegészülve Nagy Zopán a.k.a: Azaki Nemazakival. A koncert során mechanikus, optikai és fizikai törvényeken alapuló hangszer-objektjeink linearitását torzítjuk rituális örvénybe. A bárányok isteneiként az ösztön homályban manifesztáljuk a ki nem mondható szubsztanciát, az iszap mámorába hintjük a luciferi kétkedés magvát. A penészes falak omló állandósága tövébe zuhanva álmunk, hogy otthon vagyunk, esti imánk: a trónra csak ember szülhet Istent!
https://soundcloud.com/rovar17andsyporcawhandal

SÓVÉ NOMA
(dark ambient, atmospheric noise)
Sóvé Noma tagjai a dark ambient monoton elmélyülésén keresztül igyekeznek elérni a kívánt hatást a hallgatóságban. Az atmoszferikus hangzásvilág a kazetta loopok természetközeli zajaival keveredik, mely a koncertek tematikájához simuló vizuállal kiegészítve asszociatív merengésre hív.

Belépő: 600/300 Ft

A műsorváltozás és a beengedés jogát fenntartjuk! Nem toleráljuk a rasszizmust, szexizmust, homofóbiát és egyéb radikális nézeteket!

Ugrás az elejére