BanZaj #35 – Acute Dose (CZE) / Evamuss (PER)

2019. febr. 03. 17:30

A fellépők először járnak Debrecenben. Az estet, vagy inkább délutánt a Peruból érkező Evamuss nyitja, aki igazi, hamisítatlan noise világába fog minket elkalauzolni. Szólóprojektje után a cseh Acute Dose post-pop banda fog játszani nekünk, amely inkább az elvarázsolt kicsit zajos dream pop műfajba enged nekünk betekintést.

17:30 – Evamuss (PER)

18:30 – Acute Dose (CZE)

ACUTE DOSE (CZE)

(post-pop, indie soul)

Az Acute Dose az egyszerre az adrenalin és a csillezés egy parkban, az éjszaka első itala és az afterparty spanglija, a lazulós rock és a post hardcore, a mély, erdei meditáció és a züllött lányok felszedése a legmenőbb partin. Készülj fel az erősen effektelt gitárok, buja szintetizátorok és eksztatikus dobok kombójára, amelyek kiemelik a fülbemászó dallamokat!

A cseh kvartett különféle zenékkel zsonglőröz, és az eklektikus összevisszaság üzenetét küldi. Koncertjeik energiától duzzadnak, spontán gesztusokkal és gyors ütemekkel kombinálva. „Az utolsó II. albumukon egyedi hangzást találtak, amely páratlan a cseh színpadon.” (Colours of Ostrava). Jelenleg a harmadik lemezük anyagán dolgoznak.

https://acutedose.bandcamp.com/music

EVAMUSS (PER)

(noise, experimental)

Az Evamuss a perui Chrs Galarreta (aka Sajjra) szólóprojektje. Igen aktív tagja volt a perui underground szcénának 1997-2003 között, majd beszüntette munkásságát. Ez idő alatt 9, kis példányszámú albumot jelentetett meg, valamint gyakran kollaborált más zenészekkel is. A kezdeteknél házilag készített erősítőket, oszcillátorokat, effektpedálokat használt gyerek szintetizátorokkal. Későbbi korszakában már számítógéppel alkotta meg zenéit. A hibák és a non-funkcionalitás szívesen látott vendégek az alkotásaiban. 2017. novemberében Evamuss néhány saját kezével átalakított játék szintetizátorral és effektekkel újra megkezdte működését a perui Lima elektronikus zenészeivel, így működését újra megkezdte.

https://faveladiscos.bandcamp.com/album/ajqij

A műsorváltozás és a beengedés jogát fenntartjuk! Nem toleráljuk a rasszizmust, homofóbiát, szexizmust és egyéb radikális nézeteket!

Belépő: 600 / 300 Ft

Ugrás az elejére