BanZaj #36 – Parnepar (CRO) / Kösz Vitya / Kabin

2019. febr. 28. 20:00

Ezúttal 3 zenekar lesz a vendégünk, amelyek közül kettőnek is újdonság a sorozat világa és ezáltal ők is újdonságok lesznek a számunkra. A sort a miskolci Kabin zenekarral nyitjuk, amely először látogat városunkba. A csapat egyik tagja, Remetemen már kétszer is játszott a BanZaj sorozaton, ám most más oldaláról ismerhetjük meg. A Horvátországból, Zágrábból érkező Parnepar zenekar a noise punk világát mutatja meg a debreceni közönségnek, akik szintén első ízben járnak itt. Csalódást nem fognak okozni, az garantált! Az est zárásaként a már többszörös BanZaj szereplő, budapesti Kösz Vitya csapat fog nyomni egy irtózatos noise popot!

20:00 – Kabin
21:00 – Parnepar (CRO)
22:00 – Kösz Vitya

KÖSZ VITYA
(noise pop, indie, garage)
A Kösz Vitya egy 4 tagú, 2015-ben alakult budapesti zenekar. A sajátos noise pop, indie és talán kicsit garázs hangzású zenéjükkel elsősorban a pesti underground színtéren futhatsz össze kisebb klubok és hangulatos kocsmák sötét világában.

PARNEPAR (CRO)
(noise punk)
A Parnepar egy viszonylag új banda, amely a zágrábi punk szcéna egymásnak ismerős arcaiból verbuválódott azzal a céllal, hogy megmutassák hogyan is kell játszani művi szinten az őket erősen befolyásoló 80-as Jugoszláv punkot. Ha valakinek ismerős ez az időszaka a Jugoszláv zenei életnek, akkor számára könnyen felismerhető lesz az általuk játszott zene. Ettől még a Parnepar zenéje egyedüli, kaotikus, hangzásuk gerjedésben gazdag és rettenetesen zajos!

KABIN
(spontaneous mood music)
A Kabin egyszerre őszinte popzene és mélységesen kőkemény underground, mind a zene, mind a szöveg improvizáció, amelyet meghatároz a hely, ahol megszólal és meghatároz a befogadó közönség legyen az egy MKKP tüntetés, bécsi punk klub, a miskolci főutca vagy egy egyszerű falunap.

A műsorváltozás és a beengedés jogát fenntartjuk! Nem toleráljuk a rasszizmust, homofóbiát, szexizmust és egyéb radikális nézeteket!

Belépő: 600 / 300 Ft.

Ugrás az elejére