BanZaj #40 – Sheik Anorak / Howie Reeve / Anna Henriksson

2019. máj. 29. 20:00

Ezen az estén lesz visszatérő, de első ízben látható és hallható fellépőnk is. Az eseményt a Svédországból érkező Anna Henriksson nyitja meg, aki először jár nálunk, de garantáltan nem fogjuk elfeledni őt! Zenéje kellemes nyitányt biztosít majd. Őt követi a szintén első ízben Debrecenbe érkező Howie Reeve, aki Skóciából jön el hozzánk és a one-bass-band életérzést hozza magával. A mostani kurzust a francia származású, ám Svédországban élő Sheik Anorak zárja, aki tavaly már adott egy frenetikus koncertet nálunk. Aki ott volt, az biztosan emlékszik is.

Menetrend:
20:00 – Anna Henriksson (SWE)
21:00 – Howie Reeve (SCO)
22:00 – Sheik Anorak (FRA/SWE)

SHEIK ANORAK (FRA/SWE)
(indie rock, noise rock)
A Sheik Anorak név a francia származású, ám Svédországban, Göteborgban alkotó Frank Garcia-t takarja. Zenéje a 2004-es kezdetek óta folyamatos változásokon ment át, így eljutottunk a noise wave-en át, a minimál technón keresztül az indie pop-ig. Zenéjét kategorizálni nehéz, sőt lehetetlennek tűnő feladat a számos lemezén lekövethető stílusváltások révén.
sheikanorak.com/

HOWIE REEVE (SCO)
(solo bass & vocal, acoustic punk)
Howie Reeve a Glasgow-i akusztikus basszusgitár és ének felállású projekt egymagában, pályafutását nem ma kezdte el. Megannyi koncertet és albumot tudhat már háta mögött. Nem rövid pályafutása alatt olyan nevekkel is állt közösen színpadon, illetve adott ki közös lemezt, mint a punk fenegyerek Mike Watt! Jelenleg az újonnan megjelent „Cracks” c. albumával járja Európát és ennek keretén belül jut el hozzánk is.
howiereeve.bandcamp.com/

ANNA HENRIKSSON (SWE)
(dream pop)
Anna Henriksson egyszemélyes projektjének köszönhetően megismerhetjük az erdő mesés találkozását a várossal, az ő mini-bombasztikus szóló pop projektje révén, amely a svédországi Göteborgból, és a hóviharos Västerbotten-ból érkezik.
annahenriksson.com/

A műsorváltozás és a beengedés jogát fenntartjuk! Nem toleráljuk a rasszizmust, homofóbiát, szexizmust és egyéb radikális nézeteket!

Belépő: 600 / 300 Ft

Ugrás az elejére