BanZaj a berlini Slow Slow Loris-szal

2017. máj. 27. 20:00

A debreceni Windisch Márk szólóprojektje, az Eoforwine nyitja meg a BanZaj következő eseményét. Az első etap után az egri-budapesti duó, az UEUM zenél majd, akik első ízben lesznek hallhatóak Debrecenben, az estét záró Slow Slow Loris duó viszont már visszatérő vendégként érkezik a MODEM-be.

A német Slow Slow Loris formáció egy experimental, dark-experimental, avantgard, viszonylagosan dallamos noise duó. Székhelyük: Berlin, Németország. Tagjai: Angela Nina Yeowell és Robert Heim. A 2014-ben debütált projekt tagjai Európa számos városában adtak már koncertet.

Az UEUM egy ambient-noise zenei elemekre építő formáció, akik az improvizációnak is teret engednek. Az együttes tagjai: Kiss Barnabás (pozan) és Szilágyi Rudolf (elektronika).

Az Eoforwine egy ambient, harsh noise és experimental alapokra építő noise-ambient formáció, mely 2011 óta aktív. Az egyszemélyes formáció megjelenései a floppytól a vinilig a legkülönbözőbb formátumokon lelhetőek fel. Idén egy friss album felvétele mellett már túl van egy rövid, írországi miniturnén is. Az általa gondozott Floppy Kick Kiadó 2013 nyara óta 81 megjelenésnél jár. Mindegyik floppy lemezen.

Belépő: 600 Ft, diák / nyugdíjas: 300 Ft.

Ugrás az elejére