Békaszínház – Firkalak

2018. ápr. 29. 10:00

Ez alkalommal a Franciaországban élő világhírű táncos-koreográfus-művész Nagy József fotográfiájával fogunk megismerkedni, melynek központi eleme a kilapított béka.

E kedves kis kétéltű sok gyermekdalban és mesében – A béka, a kolbász és az egér; A békakirály; Mese a piros kalapos békákról – megjelenik. A mi történetünk egy Kuty Kurutty nevű papírbékáról szól, aki főszereplő szeretne lenni a Békaszínház egyik darabjában. Ahhoz, hogy megkaphassa a szerepet, jól kell teljesítenie a meghallgatáson és el kell kápráztatni a zsűrit ugrásával, énekével és színészi tehetségével. Természetesen Kuruttynak mi is segítségére leszünk, hogy fel tudjon készülni a nagy megmérettetésre. A foglalkozás végén a témához kapcsolódva papírbékát készítünk.

Szeretettel várjuk minden második vasárnap a 6-9 éves gyerekeket a Firkalak című programra. A művészetpedagógiai foglalkozás ideje alatt a gyerekeket kísérők félárú jeggyel tekinthetik meg az adott kiállítást.

További információ Csőke Kitti művészetpedagógusnál a csoke.kitti.modem@gmail.com e-mail címen vagy a +36/20 339-38-40-es telefonszámon kérhető.

Belépő: 300 Ft

Ugrás az elejére