Design FAIR

2018. dec. 09. 10:00

Budapesti, debreceni és erdélyi tervezők karácsonyi design vására december 9-én a MODEM-ben!

Ezen a napon 10 és 19 óra között 16 tervező várja az érdeklődő közönséget, akik garantáltan a legkülönlegesebb tervezői darabok –ruhák, sálak, ékszerek, táskák, printek és lakásdekorációk – közül válogathatnak, akár már a fenyőfa alá is.

Tervezők

Redheads design / Leanea / Byat / Zerjewel / Fa csokornyakkendő – ChariszMCollection / Faludi G / Maminvent / H.ELIX / NAIICA / Serka / WEALL / Keszeg ÁgnesUDSGN ékszerek / LUT / Szász Zsuzsa Bags / Kaspo

13:00–18:00 Tenger Cake workshop: írókamázas mézeskalácsdíszítés, karácsonyi mini asztali díszek készítése, sütiköltemények kóstolása (a készlet erejéig).

14:00–15:00 Gerhes Gábor Munkácsy Mihály-díjas képzőművész tárlatvezetése a Kísérlettől a művészetig: Man Ray fotográfiái című kiállításon

19:00–20:00 Musica Moralia énekes, zeneszerző, a Sofar Sounds Debrecen közönségének egyik kedvence, experimentális poszt-folk zaj és csend koncertje hallható a Zöld Kilincsben.

Belépés: INGYENES

A debreceni Design Fair-nek már harmadik alkalommal ad otthont a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ, és minden alkalommal új helyi és budapesti tervezőkkel ismerkedhet meg a közönség.

Tegyél te is egy különleges, magyar tervező által készített design terméket a fenyőfa alá.

Ugrás az elejére