DESZ-performansz a Baltazár téren

2020. jún. 27. 19:00

Lockdown. Social distancing. Az oktatás, a társas érintkezés, a kultúra száműzetese a virtuális térbe.

Új tapasztalások nem csupán a zárással, de a felengedéssel is. Hogyan tudunk megint visszatérni a személyes kapcsolatok világába? Válaszaink nincsenek, de egy rituális farsanggal megpróbáljuk játékba hozni a tapasztalásokat, labdákba bújva finoman tapogatózva a virtuális tér és a valós tér közötti úton.

Maradj MODEM!
Rendhagyó, izgalmas, ám óvatosságra törekvő művészeti nappal várjuk a nyitás után az érdeklődőket a MODEM-ben és a Baltazár téren: június 27-én kora délutántól egészen éjfélig gyerekprogramok, tárlatvezetések, színházi és táncos előadások, felolvasás, zene és egy kis éji slam révén próbáljuk megidézni a korábbi nyarak kezdeti hangulatát. Ezen a napon igyekszünk kiszolgálni a kortárs művészet iránti felhalmozódott és reményeink szerint fokozott igényeket, és a hagyományos programok mellett egy-két rendhagyó produkciónak is teret adunk. Várunk mindenkit nagy szeretettel, még nagyobb óvatossággal, sok-sok fertőtlenítőszerrel és még több programmal, a távolságtartás melletti közösségi élmény ígéretével.

Ezen a napon néhány dolog azért másként megy majd: kérjük, aki teheti, a belépőt elővételben vegye meg az alábbi linken, valamint lehetőség szerint korábban vegye át a karszalagot.

Az eseményekről videófelvétel készül.

Ugrás az elejére