Fotómaraton a magasból

2020. jan. 24. 11:30

Kedves Érdeklődők, fotósdiákok vagy diák fotósok, szülők, tanárok, mobilhasználók! A péntekre tervezett fotómaratont technikai okokból januárra tettük át, január 24-én déltől várunk mindenkit a Modemben, még több értékes nyereménnyel, ajándékkal, változatlan program mellett. Köszönjük a megértést, addig is békés, boldog ünnepeket és vidám új évet kívánunk!

A programról:

Fogd a géped vagy a mobilod és indulj neki Debrecen magasságainak! Készíts érdekes felvételeket fentről, nézz le a városra és mutasd meg úgy, ahogy még nem láttuk! Van rá 3 helyszíned és 4 órád.

A MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ nevében Mélyáramok című kiállításunkhoz kapcsolódva egynapos programot hirdetünk középiskolásoknak fényképek készítésére Debrecen három magaslati pontjáról. A fotómaraton junior új időpontja: 2020. január 24. A képeket a MODEM-ben a helyszínen zsűrizzük, sőt az eredményhirdetést és a díjátadót is még aznap megtartjuk. A képek elkészítésére összesen 4 óra áll rendelkezésre, ez alatt kötelező legalább egy magas pontra feljutni és a látványt vagy pillanatot fotóval megörökíteni. A három pontos helyszínt és a további tudnivalókat az indulásnál ismertetjük. A képek folyamatosan feltölthetők a helyszínen erre biztosított gépeken vagy a fotomaraton@modemart.hu címen. Az eredményhirdetésre (és az azt megelőző tárlatvezetésre) várunk minden résztvevőt és érdeklődőt vissza!

A fotómaraton napja és menete: 2020. január 24.

Gyülekezés és eligazítás: 11.30 óra, MODEM
Fotózás: 12.00 – 16.00 óra
Fotóküldés (fotomaraton@modemart.hu) vagy feltöltés (a helyszínen): 16.30-ig
Kurátori tárlatvezetés a Mélyáramok kiállításon 15 órától
Tárlatvezetés Áfra Jánossal 16.30-tól (a zsűrizés alatt) a Mélyáramok kiállításon
Funbasstix ingyenes koncert a fogadótérben 17.00-tól
Eredményhirdetés: 18.00 óra
Zsűri: Somosi Rita, Süli-Zakar Szabolcs, Szalai Kata, Szarka Klára

Fődíj: egy Samsung Galaxy Watch Active okosóra
További díjak: értékes technikai eszközök és kulturális termékek

Ha egy iskolai osztályból többen is neveznek, az adott osztály automatikusan meghívást kap egy művészeti foglalkozásra a Mélyáramok című kiállításra 2020. január 2. és március 15. között.

Jelentkezés: a fotomaraton@modemart.hu címen 2020. január 20-án 24 óráig

A részvétel ingyenes

További részletek: www.modemart.hu

Az esemény támogatója:

Ugrás az elejére