Japánra hangolódva

2023. júl. 24. 08:00

Művészeti tábor 11-14 éves korig

Ahogy Japánban a múlt és a jelen egymást kiegészítve él tovább, úgy a táborunkban is nagy hangsúlyt kap a kortárs képzőművészet a tradicionális művészetek mellett.

A Re:Re kiállításon Takahiro Iwasaki alkotásához kapcsolódunk, akinek különleges, álomszerű világa hamar magával ragadja a nézőt. A tábor során olyan művészeti ággal is foglalkozunk majd, mint a manga (japán képregény), a bunraku (japán bábművészet, japán bábok), a nô színházi maszkok és a sumie (tusfestészet), miközben a nyelvvel is megismerkedünk játékosan.

Táborvezetők:

Csőke Kitti – művészetpedagógus

Nagy Viktória Éva – bábművész, rendező

Idén is folytatjuk a nagysikerű művészeti táborainkat. Ha a nyáron szívesen töltenél egy hetet képek között, szeretsz alkotni, festeni és rajzolni, gyere el a MODEM idei nyári táborába!

A regisztrációhoz kérjük, töltsék ki az alábbi online jelentkezési lapot, valamint az alábbi letölthető adatlapot kitöltve várjuk a MODEM jegypénztárába a tábor megkezdése előtt.

Fizetési határidő: Június 30.

Fizetési mód: a MODEM jegypénztárában nyitvatartási időben (átutalásos, bankkártyás és SZÉP-kártyás fizetésre is van lehetőség)

Részvételi díj: 50.000Ft/fő

Ugrás az elejére