Keddi tárlatvezetések a MODEM csapatával

2022. nov. 29. 17:00

30 + tarlatvezetesek MODEM fb cover

A nagy érdeklődésekre tekintettel folytatjuk a heti tárlatvezetéseinket a MODEM csapatával. Október 25-től, minden kedden találkozunk az Új Közvetítések, 30+ vagy a Debreceni Nemzetközi Művésztelep kiállításán.

A magyar nyelvű tárlatvezetések mellett lesz angol nyelvű is a külföldi érdeklődőknek.

Október 25. 30+ – Kovács Edward (HUN)
November 08. New Mediations – Török Krisztián (HUN)
November 15. 30+ – Török Krisztián (ENG)
November 22. DNM – Süli-Zakar Szabolcs (HUN)
November 29. New Mediations – Török Krisztián (ENG)
December 06. 30+ – Don Tamás (HUN)

A kiállításokról:

New Mediations/Új Közvetítések

Létezik-e internetesztétika? Mit jelent az anyag a virtuális valóságban? Milyen az átjárás digitális és analóg között? Mi a kapcsolat a mindenütt való jelenlét és a bárhova irányuló közvetítés között? Hogyan mosódik össze a fogyasztó, közvetítő és alkotó szerepe?
A MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ új nemzetközi tárlata tizenkettő kortárs művész és egy négytagú művészcsoport alkotásain keresztül nyújt betekintést az internetes esztétika sokszínű, személyes felfedezésébe, új képeket és formákat hozva létre, amelyek kilépnek az anyagok merevségéből, további teret adva a valós és a virtuális közvetítésének.

30+ | Kísérleti művészetpedagógiai projekt

A MODEM 2019-ben indított kísérleti művészetpedagógiai projektje idén októberben a végéhez ér. Ennek záróakkordjaként október 23. és február 12. között látható az a tárlat, amelyen a rendszerváltás óta eltelt bő 30 év magyar kortárs művészeti világát mutatják meg különleges módon.

DNM 2022 | Debreceni Nemzetközi Művésztelep

Mi a művészet ideje? E kérdés köré szerveződött a 2006 óta működő Debreceni Nemzetközi Művésztelep idei programsorozata. A DNM úgy helyezte a hazai és nemzetközi művészek együttműködését és -gondolkodását, a közös(ségi) alkotótevékenységet előtérbe, hogy egyúttal a szélesebb közönség számára is betekintést nyújt a tematikusan szerveződő szakmai munkába.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Online jegyvásárlás a modemart.jegy.hu oldalon.

Ugrás az elejére