Kié itt a tér?

2023. ápr. 19. 17:00

Beszélgetés a könnyűzenei piac szereplőinek a motivációiról. Ha valaki most könnyűzenei karriert szeretne, hogyan kezdje el, milyen erőforrások kellenek ehhez, mennyiben lehet ez más, mint mondjuk 20-30 éve.

Miben különbözik egy hazai és egy nemzetközi karrier? Ilyen kérdésekre keressük a választ a beszélgetés során.

Meghívott vendégek:

Csatáry Attila – ZZ Copy ZZ Top Tribute, Tres Hombres zenekarok alapítója és vezetője, stúdiózenész, a Tortuga zenekar tourmenedzsere
Kálmánczhey Balázs – Campus Nonprofit Kft., Lovarda, létesítményvezető
Kiss Ákos – startup ökoszisztéma építő, Monster Pie Party rock DJ

Moderátor és házigazda: Dr. Márkus Edina

Dr. Márkus Edina 2000 óta kulturális és felnőttképzéssel, humánfejlesztéssel foglalkozó szakembereket képez a felsőoktatásban a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán, valamint különböző szintű felnőttképzéseken. Kulturális, oktatási, tehetségfejlesztő témájú hazai és európai uniós pályázatokat ír, ilyen jellegű projektek menedzselésében vesz részt. A Nemzeti Művelődési Intézet szakmafejlesztéssel, kutatással foglalkozó munkatársa. A Debreceni Egyetem Nevelés és Művelődéstudományi Doktori programjában oktató, témavezető. Kutatási érdeklődési területei: társadalmi innováció és közösségi tanulás, a civil szektor társadalmi, kulturális összefüggései. Idézetek hallgatóitól: “A legjobb koncerteken is össze lehet tanárnővel futni.”, “Tanárnő egy két lábon járó kulturális programajánló.”, “Mi tanultam tőle? A lelkesedés mindennek az alapja.”

Kurátor: Don Tamás

A Tiéd itt a tér programunkról:

A MODEM legújabb kéthetente jelentkező programsorozata lehetőséget nyújt olyan debreceni civilek, egyetemisták, pedagógusok, kreatívok, a város kulturális életében résztvevők számára, akik szívesen szerveznének valamilyen kulturális eseményt.
Az esemény a MODEM-ben található művészeti kávézóban, a Zöld Kilincsben lesz megtartva.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ugrás az elejére