KultPult – Kulturális munkaerőpiaci lehetőségek Debrecenben

2023. szept. 06. 18:00

Egy kötetlen kerekasztal-beszélgetésre invitálunk benneteket a legújabb Tiéd itt a tér programsorozatunkon belül, amelynek fő témája az, hogy a nagy debreceni kulturális intézmények milyen munkaerőpiaci lehetőségeket tudnak biztosítani a debreceni diákoknak-hallgatóknak, illetve a Debreceni Egyetem miként tud ebbe a folyamatba bekapcsolódni.

Valamint, milyen igényeket támasztanak a kulturális szcéna szereplői a hallgatókkal szemben, ezért cserébe mit tudnak ajánlani, egyáltalán lehetséges-e olyan kapcsolatot kialakítani ebben a szektorban munkaadó és oktatási intézmény között, amilyet a városba települő multinacionális cégek már kiépítettek és folyamatosan fejlesztenek.

Meghívottak:

Dr. Puskás István – Debrecen város kultúráért felelős alpolgármestere
Don Tamás – a MODEM vezetőkurátora
Dr. Márkus Edina – Debreceni Egyetem, Bölcsészettudományi Kar, Nevelés- és Művelődéstudományi Intézet mb. intézetigazgató-helyettes
Korponai Tibor – programigazgató, Főnix Rendezvényszervező
Asbóth Anikó – színházigazgató, Vojtina Bábszínház
Dr. Mátyássy Szabolcs – igazgató, Csokonai Színház

A beszélgetést moderálja:

Dr. Lakó Zsigmond – igazgató, DE-BTK Művészeti Központ

A Tiéd itt a tér programunkról:

A MODEM legújabb kéthetente jelentkező programsorozata lehetőséget nyújt olyan debreceni civilek, egyetemisták, pedagógusok, kreatívok, a város kulturális életében résztvevők számára, akik szívesen szerveznének valamilyen kulturális eseményt.

Az esemény mindenki számára ingyenesen látogatható.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ugrás az elejére