Kultúrkorty

2023. júl. 27. 18:00

A MODEM és a Déri Múzeum júliusban együtt kínál emlékezetes esti programot.

A vendégek 18 órakor Debrecen géniuszaival és bajnokaival ismerkednek a Déri Múzeum új állandó helytörténeti kiállításában, a Cívisek világában, majd átsétálnak a MODEM épületébe, ahol keserű Károly Keserü: Körbe-körbe című tárlatának vizuális kalandtúrája várja őket.

A különleges séta – ha úgy tetszik – Debrecentől Debrecenig tart, hiszen a várost elkötelezetten szolgáló egykori polgárai után egy a városból elszármazó, majd ide újra hazatérő alkotó munkáit csodálhatják az érkezők.

A kiállítások vendégei nemcsak kultúrszomjukat olthatják, hiszen a tárlatlátogatások után minden alkalommal Tokaj-Hegyalja szépséges nedűit is megkóstolhatják és híres borászok segítségével ízélménnyé is válik a múzeumi találkozó.

Július 27. – Dávid Rémusz tulajdonos-borász (Budaházy – Fekete Kúria Borászat), Korompai Balázs történész (Déri Múzeum), Kovács Edward kurátorasszisztens (MODEM)

Jegyár: 6.990 Ft, amely tartalmazza a Cívisek világa és a keserű Károly Keserü: Körbe-körbe című kiállítások tárlatvezetéseit, valamint egy borkóstolót.

A Kultúrkorty páratlan programjaira online vásárolhatnak jegyet az érdeklődők a modemart.jegy.hu oldalon, illetve személyesen a MODEM jegypénztárában.

A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ugrás az elejére