KultúrPiknik

2017. júl. 15. 16:00

 

Az aktuális kiállítások mellett ezen a nyáron rendhagyó programsorozattal várjuk az érdeklődőket a MODEM-ben: a szombat esti KultúrPiknik alkalmai a minőségi szórakozást és a különféle művészeteket kedvelőknek szólnak, azoknak, akik például szívesen hallgatnak a szabadban, babzsákokon heverészve kevésbé populáris zenéket, illetve néznek falakra vetített videóinstallációkat.

Nem kell sötétedésig várni a KultúrPiknikre érkezőknek: a MODEM belső kertjében már 16 órától várjuk a zenerajongókat, ráadásul a belépő az adott napon az aktuális kiállításokra is érvényes.

Július 15-én 17 órától rendhagyó tárlatvezetés várja az érdeklődőket az XY című fiatal festészeti tárlaton, 19 órától pedig egy vetítéssel egybekötött beszélgetés keretében a tárlat művészei közül is bemutatkoznak néhányan személyesen.

Az esti videóvetítés az NDK válogatásában valósul meg, az elektronikus zenei felhozatal pedig a Sav-Bázis, a Dub Székház, valamint a CivisGround tolmácsolásában áll össze ezúttal is.

DJ-k: Warhol / DRJ / Zsupi / Dirty Ice

Belépő: 600 Ft / 300 Ft, 22 óra után, illetve a MODEM aktuális kiállításaira váltott belépővel ingyenes. A beengedés jogát fenntartjuk!

Ugrás az elejére