KultúrPiknik

2017. jún. 03. 16:00

Videóvetítés az NDK válogatásában és elektronikus zene a Civisground, a Sav-Bázis, valamint a Dub Székház Dj-inek tolmácsolásában. Az aktuális kiállítások mellett júniustól újabb rendhagyó programsorozattal várjuk az érdeklődőket a MODEM-ben.

A szombat esti KultúrPiknik alkalmai a minőségi szórakozást és a művészeteket kedvelőknek szólnak, akik szívesen hallgatnak a szabadban babzsákokon heverészve máshol nem hallható zenéket, illetve néznek falakra vetített videóinstallációkat. Nem kell azonban sötétedésig várni a KultúrPiknikre érkezőknek: a MODEM belső kertjében már kora délutántól várjuk a zenerajongókat, ráadásul a belépő aznap a megadott kiállításra is érvényes.

A rendezvénysorozat első alkalma: június 3. Programkezdés: 16 óra. 18 órától kerekasztal-beszélgetés a MODEM Kávézóban B. Nagy Gabriella, László János (NDK) és Komlódi Judit képzőművészekkel.

Belépő: 600 Ft. A jegy június 3-án 18 óráig érvényes a MODEM 3. emeletén látható nemzetközi grafikai válogatást bemutató, Nagy felbontás című kiállításra is. Bármelyik tárlatra júniusban váltott belépő érvényes a KultúrPiknik júniusi alkalmaira.

Ugrás az elejére