Kultúrkorty

2023. júl. 06. 18:00

A MODEM és a Déri Múzeum júliusban négy csütörtöki napon együtt kínál emlékezetes esti programot.

A vendégek 18 órakor Debrecen géniuszaival és bajnokaival ismerkednek a Déri Múzeum új állandó helytörténeti kiállításában, a Cívisek világában, majd átsétálnak a MODEM épületébe, ahol keserű Károly Keserü: Körbe-körbe című tárlatának vizuális kalandtúrája várja őket.

A különleges séta – ha úgy tetszik – Debrecentől Debrecenig tart, hiszen a várost elkötelezetten szolgáló egykori polgárai után egy a városból elszármazó, majd ide újra hazatérő alkotó munkáit csodálhatják az érkezők.

A kiállítások vendégei nemcsak kultúrszomjukat olthatják, hiszen a tárlatlátogatások után minden alkalommal Tokaj-Hegyalja szépséges nedűit is megkóstolhatják és híres borászok segítségével ízélménnyé is válik a múzeumi találkozó.

Július 6. – Domokos Attila tulajdonos-borász (Dobogó Pincészet), Korompai Balázs történész (Déri Múzeum), Don Tamás vezető kurátor (MODEM)
Július 13. – Szilágyi László tulajdonos-borász (Gizella Pincészet), Váradi Katalin történész (Déri Múzeum), Nagy T. Katalin művészettörténész, kurátor (MODEM)
Július 20. – Angol nyelven Kulcsár Gábor tulajdonos-borász (Maison aux Pois), Novák Ádám történész (Déri Múzeum), Kovács Edward kurátorasszisztens (MODEM)
Július 27. – Dávid Rémusz tulajdonos-borász (Budaházy – Fekete Kúria Borászat), Korompai Balázs történész (Déri Múzeum), Kovács Edward kurátorasszisztens (MODEM)

Jegyár: 6.990 Ft, amely tartalmazza a Cívisek világa és a keserű Károly Keserü: Körbe-körbe című kiállítások tárlatvezetéseit, valamint egy borkóstolót.

A Kultúrkorty páratlan programjaira online vásárolhatnak jegyet az érdeklődők a modemart.jegy.hu oldalon, illetve személyesen a MODEM jegypénztárában.

A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ugrás az elejére