Keserue Zsolt tárlatvezetése és Laciék koncert

2019. júl. 06. 17:00

“Aki nem tudná, a magyar pornó nagyon híres”, “A kocsma van, volt és lesz. Ez az a hely, ahol a magyarok összegyűlnek”, …a magyar konyha ételei és asszociációi, mint a kovászos uborka, gulyás, fagyisdoboz-pörkölt és rántotthús-Magyarország” – mit gondolnak rólunk, magyarokról a külföldiek? Hogyan kapcsolódik a sztereotípia-kutatás a Nemzeti Tankönyv projektjéhez? Egyáltalán: mit és miért vizsgál már egy évtizede Keserue Zsolt? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapunk a Nemzeti Tankönyv című kiállítás rendhagyó finisszázsán.

A rendhagyó módon íródott Nemzeti Tankönyv szerzője ezúttal az ugyancsak rendhagyó módon összeállt Laciék zenekarban is színre lép.

Laciék soha nem találkoztak, amíg a gitáros-szerző Zsolt fel nem rakta tagokat kereső hirdetését néhány szakmai közösségi oldalra. A név pedig, egyszerű telefonos félrehallás eredménye, amiben a zenekar azonnal magára ismert. Laciéknak nincs közös múltjuk, csak jelenük, és a jövőben pedig igyekszenek elkerülni a rockzene közhelyeit.

Tagok:
Baky Dániel – ének, gitár
John Tibor – basszus
Keserű Zsolt – gitár
Oláh Vince – dob

Facebook-oldaluk: Laciék
Youtube-csatorna: Laciék
Instagram: laciek_egyuttes
kislemezek: Laciék

A kiállítás zárónapján ingyenes buszjáratot szervezünk Budapestről. Gyülekező a Planetárium előtt 11:45-kor. A buszsofőr MODEM táblával fogja várni az érdeklődőket. A busz 19:30-kor indul vissza Debrecenből, a MODEM melletti parkolóból. Jelentkezés: a regisztracio@modemart.hu címen (a korlátozott férőhelyek miatt köszönettel vesszük a mielőbbi visszajelzést)

A zárónap eseményei mindenki számára ingyenesek.

Ugrás az elejére