Lépjünk a mesébe! (betelt)

2021. júl. 19. 08:00

A kisgyermekek életét még nagyban meghatározza a mese szeretete. Éppen ezért művészeti táborunk során egy olyan képzeletbeli világba csöppenünk, ahol a kiállított tárgyak egy fiktív történet részét képezik. A cselekménynek a gyermekek is aktív részeseivé válnak. Különböző játékos, mozgásos vagy épp alkotással kapcsolatos feladatokat kell megoldaniuk, ezáltal segítve a főhőst és a mese szereplőit.
A táborra olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik szeretnek érdekes alkotásokkal megismerkedni, kedvelik a fantáziadús történeteket, szívesen festenek, rajzolnak, örömmel zenélnek, énekelnek és lelkesen izegnek-mozognak.

Vezeti: Csőke Kitti művészetpedagógus
Korosztály: 6-10 éveseknek

Részvételi díj:
20 000 forint, testvérek vagy több tábor esetén 17 000 forint/fő, a díj tartalmazza a napi háromszori étkezés árát is.
Maximális létszám: 10 fő csoportonként

A járvány után sok mindenkinek okozhat nehézséget a gyerekek hosszabb idejű elhelyezése, egy-egy tábor kifizetése, ezért a MODEM úgy próbál segíteni, hogy a Debrecen Városkártyával rendelkező gyerekeknek önköltségi áron biztosítja a részvételt: 20.000 Ft helyett 12.000 Ft, testvéreknek pedig 17.000 Ft helyett 10.000 Ft.

Jelentkezés: A modemart.jegy.hu honlapon van lehetőség a regisztrációs lap kitöltésére valamint az online fizetésre. A költségeket személyesen is lehet rendezni a tábor első napján, illetve nyitvatartási időben bármikor a helyszínen. A tábori jelentkezéshez továbbá Covid-nyilatkozatot kell kitöltenie a szülőnek a gyerekre vonatkozóan. A nyilatkozatot az alábbi linken lehet letölteni, és kérjük, hogy hozzátok magatokkal kitöltve az első tábori napon.

Bővebb információ: nyaritabor@modemart.hu

Ugrás az elejére