Man Ray fotográfiái – Exkluzív tárlatvezetés pedagógusoknak

2018. dec. 06. 15:00

Hagyományainkhoz hűen ezen kiállításunk alkalmával is szervezünk exkluzív tárlatvezetést a pedagógusoknak. Ám most a tanítók és tanárok a hivatalos megnyitó előtt, már december 6-án kaphatnak bővebb tájékoztatást Man Rayről és a készülő tárlatról. 15 órától a kiállítás épülő terében Petrányi Zsolt kurátor tart tárlatvezetést, ahol plusz információkat szerezhetnek az alkotóról, a műveiről és a különböző szekciókról, ezzel is segítve az oktatókat, hogy a tárlatunk témáját az iskolai tananyagba tudják implementálni, valamit Szabics Ágnes múzeumpedagógus bemutatja a kiállításhoz kapcsolódó és diákoknak szóló elsősorban drámapedagógiai programot.

A tárlatvezetés ingyenes és a szervezés érdekében köszönettel vesszük, ha regisztrálnak. Jelentkezni az info@modemart.hu email címen lehet.

A Kísérlettől a művészetig: Man Ray fotográfiái kiállításunk ideje alatt a könnyebb megközelítés és utazás érdekében a debreceni iskolák részére ingyenes különbuszokat biztosítunk. Elsősorban azon iskolák jelentkezését várjuk, amelyekből egy tömegközlekedési eszközzel nem lehet eljutni a művészeti központba. Ha ezekből az iskolákból egyszerre három osztály is szívesen ellátogatna a tárlatra, kérjük, a tervezett utazás előtt nyolc nappal jelezzék az igényt a regisztracio@modemart.hu címen.

Szeretettel várjuk az érdeklődő tanárokat!

Ugrás az elejére