Neonhal-koncert

2021. jún. 26. 21:30

A Neonhal Magyarország egyetlen Christ N’ Roll zenekara.

A rockzenéhez sokan még mindig negatív absztrakciókat társíthatnak , de a banda értelmezésében ez nem más, mint kortárs népzene. A Neonhal egyfajta lázadásra használja, demonstrálva, hogy szemben állnak az uniformizáló tömegkultúrával és az elértéktelenedő emberi kapcsolatokkal, hitet téve a szeretet mellett.
A zenekar célja rámutatni arra: nézeteink különbözősége ellenére mindannyian egy csónakban evezünk.
A Neonhal gondolatiságának bármi is az alapja, lényege a sötétségen átvilágító fény, ezt szimbolizálja a csapat logója is. Isten és ember, hit és vallás, hitünk megélése a mindennapokban: e témákat járják körbe Írd az égre! című műsoruk dalai.

Jelmondatuk: „Ússz az árral szemben!”
A banda tagjai: Györki Szilvia – dob, vokál, Keveházi Tamás – gitár, vokál, Nagy Tamás Imre – ének, gitár, Urhegyi Pál – basszusgitár

Tavaly már kipróbáltuk, idén is folytatjuk: ezúttal is rendhagyó Múzeumok Éjszakájára várjuk a kortárs művészetek kedvelőit. A járványügyi szabályok és saját előírásaink betartása mellett izgalmas szakmai és közönségbarát művészeti programokkal töltjük meg ezt a délutánt és estét, ám minden eseményre előzetes regisztrációval és visszafogott létszámban fogadjuk az érdeklődőket. A belső kerten kívül a közösségi terekben köszönjük, ha másokra ügyelve, továbbra is viselitek a maszkot, a biztonságra és egymás egészségére továbbra is kiemelten figyelünk, a védettségi igazolványt fokozottan ellenőrizzük. A belépő egységesen 1200 forint, de a jegy mellé minden programra külön regisztráció – és a helyszínen előzetesen vagy aznap átvett külön karszalag – szükséges. A MODEM-bérlet díjmentes regisztrációval minden programra érvényes.

Regisztráció és jegyek az alábbi linken.

Ugrás az elejére