Nyílt nap és tárlatvezetés pedagógusoknak

2019. szept. 10. 14:00

Mit kezdhetnek a diákok a mobiltelefonjukkal egy kiállításon, ahol külön feladat a készülék használata? Hogyan mozgathatjuk meg Csontváry magányos cédrusát érintés nélkül, milyen hatással van ránk a hely és a (lakó)telep, ahol élünk, és mit jelent a család, a családunk nekünk és másoknak? Három rendkívüli kiállítás és projekt a MODEM-ben, ahol nem kell eltenni a mobiltelefont, ahol a modern és a kortárs jól megfér, ahol a klasszikus a 21. század újításaival párosul. Szeptember 10-én délután mindent megmutatunk.

Szeretettel meghívjuk a tanítókat és tanárokat, az óvodai, általános és középiskolai pedagógusokat szeptember 10-én, kedden 14 órára a MODEM-be, ahol bemutatjuk a művészeti központ idei őszi kiállításait és programjait, ismertetjük a Csontváryt a 3D mapping technológiával megjelenítő projekt részleteit és körbevezetjük az érdeklődőket az aktuális kiállításainkon. Ezen a napon 14 órától Süli-Zakar Szabolcs kurátor a Panel kiállításon, Don Tamás kurátor pedig a Családi okok miatt című kiállításon tart tárlatvezetést a pedagógusoknak.

A tervezhetőség érdekében a visszajelzést köszönettel vesszük az alábbi címen: regisztracio@modemart.hu. A tárgyba kérjük beírni, hogy: nyílt nap pedagógusoknak.

Ugrás az elejére