Onstage kerekasztal-beszélgetés

2023. máj. 03. 16:00

A Debreceni Egyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének „onstage” téma köré épülő kerekasztal-beszélgetésén olyan médiapiaci szereplőkkel beszélgetünk, akik kipróbáltak már magukat közszolgálati vagy kereskedelmi televízióban, jelen vannak a populáris kultúrában, érintve olyan kérdéseket mint szerepvállalás a médiában (kötelezettségek vs. egyéni preferenciák); társadalmi felelősségvállalás mint elvárás; a kiégés és megújulás kérdése; a nyilvánosság hatása a magánéletre; változások trenddé válása a kulturális iparban, a trendbe való bekapcsolódás és a trendek befolyásolása.

Meghívott vendégek:

Megyeri Csilla – műsorvezető, influenszer https://www.instagram.com/csillamegyeri_official/
Dánielfy Gergő – énekes, színész (Év Felfedezettje) https://www.instagram.com/danielfyg/
Vavra Bence – énekes (2022 legsokoldalúbb előadója) https://www.instagram.com/vavrabence/

Moderátorok: Kovács Gergő és Tóth Szilvia

A Tiéd itt a tér programunkról:

A MODEM legújabb kéthetente jelentkező programsorozata lehetőséget nyújt olyan debreceni civilek, egyetemisták, pedagógusok, kreatívok, a város kulturális életében résztvevők számára, akik szívesen szerveznének valamilyen kulturális eseményt.

Kurátor: Don Tamás

Az eseményt a MODEM-ben található művészeti kávézóban, a Zöld Kilincsben tartjuk.

Az esemény mindenki számára ingyenesen látogatható.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ugrás az elejére