Országos és lokális trendek a debreceni zenei életben

2023. nov. 22. 18:00

Milyen volt, hogyan alakult és milyenné formálódott mára a populáris és szubkulturális zenei szcéna Debrecenben? Milyen intézményi, infrastrukturális és financiális viszonylatok, országos és nemzetközi trendek, lokális kilátások és kihívások, elvárások és igények határozzák meg a helyi zenei programok szervezését?

A fentebb említett kérdésekhez kapcsolódóan, a közönséggel aktív párbeszédet folytatva eredményekről, lehetőségekről és megoldásra váró feladatokról beszélget majd a helyi kulturális szervezők egy csoportja.

Az idei év utolsó Tiéd itt a tér eseményén minden zeneélvezőt vagy szorosabban a zenei élethez, zeneiparhoz kötődő érdeklődőt várunk szeretettel és invitálunk az eszmecserére!

 

Vendégek:

Dr. Puskás István – Debrecen kulturális területért felelős alpolgármestere

Süli András – a Campus Fesztivál programigazgatója

Balogh Miklós Péter – a debreceni Rocksuli igazgatója

Rózsavölgyi Bence – a Deeprecen alapítója

Énekes András Előd – a Pusztahang társalapítója

 

Moderál:

Gyarmati Dominik – zenész, kulturális szervező

 

A Tiéd itt a tér programunkról:

A MODEM kéthetente jelentkező programsorozata lehetőséget nyújt olyan debreceni civilek, egyetemisták, pedagógusok, kreatívok, a város kulturális életében résztvevők számára, akik szívesen szerveznének valamilyen kulturális eseményt.

Az esemény mindenki számára ingyenesen látogatható.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ugrás az elejére