RÁHANGOL LAK

2023. ápr. 16. 14:00

Pár lélegzetvételt követve, lassan lépjünk be a kiállítótérbe, majd hagyjuk, hogy magával ragadjon minket a hely hangulata és a műalkotások által teremtett atmoszféra! Miután gyermeki kíváncsisággal feltérképeztük a teret, engedjük meg, hogy az alkotások megszólíthassanak minket!

A program során mindig egy-egy adott műtárggyal ismerkedünk meg. Az élményközpontú, interaktív foglalkozás során a résztvevők érzékenyítős, alkotós feladatok által reflektálhatnak a művekre. Az esemény ideje alatt a műveken keresztül egymás gondolatához is könnyebben tudunk kapcsolódni, miközben a közös vizuális élmény által lelkileg is feltöltődünk.

Ez alkalommal a Földközelben című kiállításban Tornyai János, Holló László, Nagy István, Mednyánszky László és Koszta József alkotásaihoz fogunk kapcsolódni.

Helyszín: Földközelben című kiállítás- földszinti kiállítótér

Belépőjegy: 1000 Ft/fő

További információ: Csőke Kitti művészetpedagógusnál a csoke.kitti@modemart.hu e-mail címen vagy a +36/20 339-38-40-es telefonszámon.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ugrás az elejére