RÁHANGOL LAK

2024. febr. 04. 14:00

Pár lélegzetvételt követve, lassan lépjünk be a kiállítótérbe, majd hagyjuk, hogy magával ragadjon minket a hely hangulata és a műalkotások által teremtett atmoszféra.

Miután gyermeki kíváncsisággal feltérképeztük a teret, engedjük meg, hogy az alkotások megszólíthassanak minket. A program során mindig egy-egy adott műtárggyal ismerkedünk meg. Az élményközpontú, interaktív foglalkozás során a résztvevők érzékenyítős, alkotós feladatok által reflektálhatnak a művekre. Az esemény ideje alatt a műveken keresztül egymás gondolatához is könnyebben tudunk kapcsolódni, miközben a közös vizuális élmény által lelkileg is feltöltődünk.

Ez alkalommal a Tar Sándor: “Az vagyok, aki vagyok. Úgyse lehetek más: miért féljek hát felfedezni, ki vagyok?” kiállításunk alkotásaihoz fogunk kapcsolódni a debreceni toronyház 19. emeletének 203-as lakásába.

Időtartam: 60 perc
A kiállítótér adottságai miatt a maximális létszám 8 fő.
Belépőjegy: 1000 Ft/fő

További információ:
Csőke Kitti művészetpedagógusnál a csoke.kitti@modemart.hu e-mail címen vagy a +36/20 339-38-40-es telefonszámon.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ugrás az elejére