Színre szín!

2020. jún. 15. 12:00

Hajnalodik, a napfény melege lassan mindent átjár. Egy picinyke házikó kicsiny szegletében, gyönyörű virágok ébredeznek. Némelyiküknek barna vászonedény ad otthont, mások pedig átlátszó kék üvegben díszelegnek. A tulipánok harangként összeboruló lepelleveleiket bontogatják. A magasba törő almafa ágait aprócska, ötszirmú, rózsaszín virágok borítják. Bimbóit a zöld levelek paplanként takarják, így vigyázva édes álmukat. Tovább a hangoskönyv folytatásához

Foglalkoztató füzetünkkel minden héten egy a MODEM-ben kiállított műalkotáshoz kapcsolódó mesével és a történethez illeszkedő játékos, mozgásos, kreatív feladatokkal várjuk az alkotni és kikapcsolódni vágyó gyerekeket.

Az elkészített alkotásokért cserébe az adott meséhez illeszkedő, egyedi matrica jár, melyet a beküldés után pár nappal eleinte digitális formában küldünk el. Megígérjük, hogy az így összegyűjtött matricákat később minden gyerek “igaziban” is kézhez kapja majd, amint lehet.

A matrica megszerzéséhez csak két dologra kell odafigyelni:
– Mielőbb elküldeni a gyerekek munkáit, melyeket befotózva az informacio.modem@gmail.com e-mail címre várunk.
– Az e-mailben kérjük feltüntetni a gyermek/gyerekek nevét, a kapcsolattartó nevét és elérhetőségét. Ugyanis erre az e-mail címre fogjuk küldeni a matricát.

Ugrás az elejére