Tiéd itt a tér (vol.15): Irodalomterápia a generációs kérdésekről

2024. jún. 04. 17:00

A Tiéd itt a tér eseménysorozatának részeként ezúttal egy olyan irodalomterápiás foglalkozáson vehetsz részt, amely a korosztályon belüli és a generációk közti dinamikák átbeszélésére, a személyes élmények megosztására és megértésére teremt alkalmat.

A biblio- vagy irodalomterápia olyan segítő módszer, amely az olvasásélményeket használja fel a pszichológiai jólét támogatására és az önismeret fejlesztésére. Az eszmecsere alapjául kiválasztott szövegek ezúttal a MODEM Hanyas vagy? című földszinti kiállításának tematikájához kapcsolódva vetnek fel kérdéseket az eltérő korosztályok közti kommunikációs nehézségekről, valamint az egy-egy generációhoz tartozó emberek közös tapasztalatokon alapuló együtt gondolkodásáról.

Az egyszeri csoportélményre lehetőséget adó június 4-ei eseményen a mű- és önértelmezési folyamatban további művészetterápiás eszközök is segítségünkre lesznek.

A programot Áfra János költő, irodalmár, irodalomterapeuta vezeti.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ugyanis maximum 10 ember tud csatlakozni, épp ezért arra kérünk, hogy amennyiben csatlakozni szeretnél, mielőbb jelezd az alábbi e-mail címen: sajto@modemart.hu
—————————————————————————
A Tiéd itt a tér programunkról:

A MODEM kéthetente jelentkező programsorozata lehetőséget nyújt olyan debreceni civilek, egyetemisták, pedagógusok, kreatívok, a város kulturális életében résztvevők számára, akik szívesen szerveznének valamilyen kulturális eseményt.

Helyszín: MODEM fogadótér

Bővebb információ a modemart.hu oldalon.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ugrás az elejére