Villámrandi művészekkel

2023. ápr. 05. 17:00

Mit csinál egy színész, amikor éppen nem a színpadon áll, és hogyan szólítjuk meg mi az ünnepi ruhánkat levetve a civil hétköznapokban egy kávé mellett? A költő vajon tényleg mindig szenved, hogy egy jó vers szülessen a nap végére? A zenész dolgozik máshol is, hogy megéljen és eltartsa a családját, vagy csak élvezi az állandó rocksztár életet?
Egy 15 perces beszélgetés, úgymond villámrandi keretén belül szeretnénk lehetőséget adni nektek, hogy egy kávé vagy tea mellett a város életében fontos művészi szerepet betöltő személyekkel beszélgethessetek a hétköznapi életükről és dolgaikról, az alkotói folyamatról, bármiről, ami közelebb hozza az embert az emberhez.

A művészek, akikkel randizni lehet:
1. Szabó Károly képzőművész
2. Tolnai Hella színművész
3. Gyarmati Dominik (Gate69) zenész
4. Nagy Rudolf slammer

Az első házigazda: Béres-Áfra Zsuzsa

Béres-Áfra Zsuzsa 1992-ben született Debrecenben. Jelenleg a Debreceni Egyetem Humán Tudományok Doktori Iskola doktorjelöltje, kutatási területe: a kulturális elit lokális integráltsága és szerepe a helyi kulturális életben, valamint hatása a lokális identitás erősítésében. Ezen kívül a debreceniség mint életstílus és magatartásforma, Debrecen kulturális és épített öröksége is foglalkoztatja. Az Alternatív Közösségek Egyesületének, valamint a Metszetek Társadalomtudományi Folyóirat munkatársa, vendégoktató a Debreceni Egyetem szociológia tanszékén, jelenleg futó legkedvesebb projektje pedig egy kétheti rendszerességű, dokumentumfilmekre épülő filmklub.

Kurátor: Don Tamás

Regisztráció a don.tamas.milan@modemart.hu e-mail címen

A Tiéd itt a tér programunkról:
A MODEM legújabb kéthetente jelentkező programsorozata lehetőséget nyújt olyan debreceni civilek, egyetemisták, pedagógusok, kreatívok, a város kulturális életében résztvevők számára, akik szívesen szerveznének valamilyen kulturális eseményt.

Az esemény a MODEM-ben található művészeti kávézóban, a Zöld Kilincsben lesz megtartva.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ugrás az elejére