Vizuális elmélyülés felnőtteknek (vol 3.)

2023. máj. 21. 14:00

Pár lélegzetvételt követve, lassan lépjünk be a kiállítótérbe, majd hagyjuk, hogy magával ragadjon minket a hely hangulata és a műalkotások által teremtett atmoszféra. Miután gyermeki kíváncsisággal feltérképeztük a teret, engedjük meg, hogy az alkotások megszólítsanak minket.

A RÁHANGOL LAK során mindig egy-egy adott műtárggyal ismerkedünk meg. Az élményközpontú, interaktív foglalkozáson a résztvevők érzékenyítő, alkotós feladatokok keresztül reflektálhatnak a művekre. Az esemény ideje alatt a műveken keresztül egymás gondolatához is könnyebben tudunk kapcsolódni, miközben a közös vizuális élmény segítségével lelkileg is feltöltődünk. Ez alkalommal a Re:Re című kiállításban Bögös Loránd, Esterházy Péter, Iwasaki Takahiro, Schuller Judit Flóra és Pettendi Szabó Péter alkotásaihoz fogunk kapcsolódni.

Helyszín: Re:Re – második emeleti kiállítótér

Belépőjegy: 1000 Ft/fő

További információ: Csőke Kitti művészetpedagógusnál a csoke.kitti@modemart.hu e-mail címen vagy a +36/20 339-38-40-es telefonszámon.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ugrás az elejére