Vonalhálóban

2020. máj. 22. 14:00

“Csúcsfej pár napja a szemeteskosár mélyén szorong és várja, miként alakul a sorsa. Bizony rajta kívül másokat is kidobtak, ezért már nagyon szűkös a hely a kukában.Többek között türelmesen várakozik az összegyűrt, ráncokkal borított, bölcs Papírgalacsin úr. Persze vannak, akik idegesek és félnek az ismeretlentől. Ilyen a csíkos füzetből kitépett Cefni is, akit sajnos csak egy gyors jegyzet erejéig használtak.” Tovább a hangoskönyv folytatásához

Foglalkoztató füzetünkkel minden héten egy a MODEM-ben kiállított műalkotáshoz kapcsolódó mesével és a történethez illeszkedő játékos, mozgásos, kreatív feladatokkal várjuk az alkotni és kikapcsolódni vágyó gyerekeket.

Az elkészített alkotásokért cserébe az adott meséhez illeszkedő, egyedi matrica jár, melyet a beküldés után pár nappal eleinte digitális formában küldünk el. Megígérjük, hogy az így összegyűjtött matricákat később minden gyerek “igaziban” is kézhez kapja majd, amint lehet.

A matrica megszerzéséhez csak két dologra kell odafigyelni:
– Mielőbb elküldeni a gyerekek munkáit, melyeket befotózva az informacio.modem@gmail.com e-mail címre várunk.
– Az e-mailben kérjük feltüntetni a gyermek/gyerekek nevét, a kapcsolattartó nevét és elérhetőségét. Ugyanis erre az e-mail címre fogjuk küldeni a matricát.

Ugrás az elejére