Nagy örömmel, de még nagyobb óvatossággal és fokozott biztonsági előírások között várjuk Önöket, várunk Titeket május 1-jétől a kiállításainkon és programjainkon, amelyek jelenleg védettségi igazolvánnyal rendelkezők és felügyeletük alatt, a velük egy háztartásban élő kiskorúak számára látogathatók.
A megnyitókat, koncerteket, művészetpedagógiai programokat későbbre tervezzük, de a kiállítások már személyesen látogathatók, illetve kis létszámú tárlatvezetéseket is szervezünk. Mostantól látható tárlataink:
Időhúzás. Kicsiny Balázs kiállítása (2. emelet), Klónia. Ferenczy Zsolt kiállítása (földszint) és Kisadózók. Laci&Balázs tárlata (3. emelet).
Látogatóinkat kérjük a védettségi igazolványt a szükséges, személyazonosságot igazoló további okmány kíséretében munkatársainknak már a belépéskor felmutatni. 
Kérjük, a kiállításokon és programjainkon csak egészséges látogatók vegyenek részt, akinek panaszai vannak, szívesen látjuk később, a Modem mindenkit megvár.
A testhőmérsékletet továbbra is mérjük, és kérjük ezután is a kihelyezett kézfertőtlenítők használatát.
Köszönjük, ha egymás és munkatársaink védelme érdekében zárt tereinkben továbbra is maszkot viselnek, viseltek.
A kávézó vendégeitől köszönettel vesszük, ha a belső kertben fogyasztanak.
Készpénz helyett előnyben részesítjük a bankkártyás fizetést és az online jegyvásárlást.
A kiállítóterek látogatóinak és a programok résztvevőinek a száma korlátozott, köszönjük a megértést. A programok előzetes regisztrációhoz kötöttek.
Köszönjük, ha a bérletesek is regisztrálnak a meghirdetett eseményekre, amelyek részükre továbbra is ingyenesek. Valamennyi, 2021 áprilisáig lejárt bérlet érvényességét 2021. június 15-ig meghosszabbítjuk.
Köszönjük az együttműködést, a megértést, mindenkinek jó egészséget és sok-sok művészeti programot kíván:
a Modem csapata