Megbontjuk a rendet – ezúttal két különösen fiatal művésszel csomagoljuk ki virtuálisan és valósan is munkáikat, munkásságukat, eddigi életüket és természetesen, ha nem mindenekelőtt, modemes kapcsolódásaikat.
Mindketten bemutatkoztak a MODEM Ezek a legszebb éveink? című kiállításán, mindketten szerepeltek az első MODEM-díj short listjén, és ugyancsak mind a ketten részt vettek a Debreceni Nemzetközi Művésztelepünkön. Ráadásként pedig mindketten ahhoz a fiatal művészgenerációhoz tartoznak, amelyből kurátorunk is szüntelenül hozza az új ötleteket és projekteket, sőt, projektötleteket, így nem véletlenül esett rájuk a válsztás. Az art unboxed sorozatban 2021. január 29-én 17 órától Don Tamás Molnár Judit Lillával és Dobokay Mátéval beszélget. Aki pedig csatlakozik hozzájuk egy virtuális MODEM-kávé kíséretében: a DNM szervezésében élen járó Süli-Zakar Szabolcs. A téma ezúttal is személyes és szakmai: beszélgetünk gyerekkorról, emlékekről, első próbálgatásokról, útról és elért eredményekről, meg persze a MODEM-ről és további kiállítási tapasztalatokról – fényképekkel, videókkal kísérve.
És persze ezúttal is köszönettel vesszük, ha a jelképes összegű támogatójegy megvásárlásával minél többen segítik a munkánkat, a Modemet, a művészetet. A 200 forintos jegy megvehető itt, és cserébe egy művészetkedvelő telefonos háttérképet is küldünk: https://modemart.jegy.hu/program/modem-jegy-121553…

Ráadásként ezen a héten Molnár Judit Lilla kedvenc kávéját is elkészítjük: a különleges ital féláron kapható (elvitelre) a Zöld kilincsben, az éves Modem-bérlettel rendelkezők pedig ajándékba kapják ezt a kávét ezen a héten hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között.