Legfiatalabb és (egyik) kedvenc kurátorunk, Don Tamás nyerte a MODEM-ben indított kísérleti művészetpedagógiai projektjével a Ludwig Múzeum által alapított ArtTransfer díjat!

Idén második alkalommal írta ki a Ludwig Múzeum a díjpályázatot, amelyre olyan, a vizuális művészetek területén tevékenykedő szervezetek vagy magánszemélyek pályázatát várta, akik a járványhelyzet következtében előtérbe kerülő online eszközök használatával vagy bármilyen más kreatív módon hatékonyan tudták folytatni a munkát a közösségekkel és ezáltal megőrizték tevékenységük lényegét. A második fordulóba tíz pályázat jutott tovább, amelyek november 17-én egy online mini konferencián mutatkoztak be a zsűri előtt. A 2020 évi ARTtransfer díj pénzjutalmát, tekintettel a magas színvonalra, a zsűri megosztotta.
🥇 1. helyezett Don Tamás, a MODEM kurátora 30 – kísérleti művészetpedagógiai programja
Egyben gratulálunk a második helyezett Éliás Istvánnak, aki korábban ugyancsak szuper programokat valósított meg a MODEM-ben is. Tamás pedig tovább folytatja kísérleti művészetpedagógiai projektjét, egy ideig ismét az online térben. Reméljük, hamarosan személyesen is találkozhat mindenki mindenkivel. Addig is vigyázzatok magatokra, vigyázzon mindenki magára, és: MODEM, művészet mindenkinek!