A pünkösdi hétvégén helyszínelni fognak a harmadik emeleti kiállítótérben!

Az eset körülményeinek, nyomainak kutatását, rögzítését az esemény helyszínén Sajnos Gergő helyszínelő végzi majd el szombat 16 órától Laci&Balázs Kisadózók kiállításán egy különleges tárlatvezetés keretében. 

Kovács Kristóf Mihály (Sajnos Gergely, helyszínelő) 2017-ben diplomázott a Magyar Képzőművészeti Egyetem Képzőművészet-elmélet szakának BA képzésén. A Telep Galéria művészetközvetítőjeként / galériavezetőjeként dolgozott. Fontos kutatási témái: a kilencvenes évek hazai képzőművészeti élete, a magyarországi szubkultúrák működései és tevékenységei, hazai független kiállítóhelyek illetve a fiatal pályakezdő képzőművészek.
(Forrás: Újművészet.hu)

Antal Balázs és Hatházi László művészpárosa 2007 óta dolgozik közösen. A MODEM-ben megrendezett Kisadózók az első nagy intézményi kiállításuk, amelyen döntő többségben újonnan készült műveket mutatnak. A két művész (Laci&Balázs) több mint tíz éve dolgozik az építőiparban díszítőfestőként. A „pénzkereső” munkájuk során használt anyagok korábban is képzőművészeti tevékenységük részét képezték. A mostani alkotások már teljes egészében az építőiparban megélt helyzetekre, hangulatokra, emberekre és anyagokra fókuszálnak.

A tárlatvezetésre az alábbi linken lehet online jegyet venni.