Naponta több száz diák érkezik vagy jelentkezett be a Csontváry természete című rendkívüli projektünkre, amelyet ennek tükrében október 12-ig meghosszabbítottunk. Akik szívesen kipróbálnák, miként léphetnek a Baalbek terébe, hogyan hatnak hanggal a Magányos cédrusra, hogyan változik a Nagy Tarpatak völgye a Tátrában, majd saját maguk is kísérleteznének a vj-zéssel, a keveréssel, az effektekkel, az elektromos festékkel vagy csak egyszerűen azzal, hogy egy cukkini (ha belekötjük az áramot) milyen parancsot is tud adni a számítógépnek, jöjjön el október 12-ig a MODEM-be.

A Sztojánovits Andrea vezetésével elkészült projektre idáig több mint 1400 gyerekkel jelentkeztek. A további, óvodás és iskolai csoportokat már csak a jövő héten tudjuk fogadni: várunk minden kisebb és nagyobb gyereket, egyéni látogatót, felnőttet és nyugdíjasokat október 12-ig a Csontváry természete című rendhagyó “tárlaton”.

A projekt megvalósításában közreműködött Álmos Gergely mïus (zene), Kovács Ivó (animáció) és Tóth Gergő (animáció).

Október 5-én 17 órakor pedig szeretettel látunk mindenkit egy kötetlen beszélgetésen és rendhagyó tárlatvezetésen magukkal az alkotókkal.