Kérünk, bármelyik korosztályhoz is tartozol, oszd meg velünk azt a tevékenységed, amit akár nap mint nap, szinte rutinból végzel, sokszor megismételve, monoton, fáradhatatlan munkával, csak mert megnyugtat és kikapcsol! Lehet ez aprólékosan, hosszú ideig készülő munka vagy egy régóta űzött, sziszifuszi, mások számára talán értelmetlennek tűnő hobbi, melybe csodás elmerülni és érezni, ahogy repül az idő… mi kíváncsiak vagyunk rá!

Az ilyen csendes időtöltési stratégia gyakran magányos jellegű, ezért ennek feloldására meghívunk mindenkit, hogy ossza meg velünk saját kialakult mániáját, mesélje el, mi az a rendszeres cselekvés, ami számára szükséges és semmi mással ki nem váltható.

Gyere el a Múzeumok Éjszakáján (2019. június 22.) a MODEM földszinti kiállítóterébe, hozd el mániád tárgyát, vagy közös alkotás közben mesélj róla. Ha nem tudsz személyesen velünk tartani, de szívesen lennél részese közösségi folyamatnak, a felhívás végén található e-mail címre várjuk pár mondatban, akár képekkel illusztrálva, hogy milyen mániás tevékenységet folytatsz és az miért fontos az életedben.

További információt a programról az alábbi e-mail címen nyújtunk: mania.csendes@gmail.com

Simon Andrea projektvezető: 06 20 333 8427

Mindenkinek válaszolunk. A személyes adatokat titkosan kezeljük, engedély nélkül semmilyen anyagot nem használunk fel sem nevesítve, sem névtelenül.

LEGYEN KÖZÖS A MÁNIA!

A Mánia. Csendes stratégiák című kiállítás művészei és kurátora, MODEM