Valós idejű paint mapping és audiovizuális installációk a MODEM-Születésnapon

Mostantól lehet jelentkezni a valós idejű installációkat és interaktív audiovizuális projekteket felvonultató rendhagyó “kiállításra” a MODEM-ben. A Csontváry halálának 100. évfordulója alkalmából rendezendő, csúcstechnológiát felvonultató projektre 5 napon át – szeptember 30. (hétfő) és október 4. (péntek) között – várjuk a diákokat, óvodás és iskolás gyerekeket, egyetemi hallgatókat óránkénti bontásban, előzetes bejelentkezés alapján. A résztvevők kipróbálhatják többek között, hogy mi is az a leap motion, érintés nélkül miként mozdíthatók meg a magányos cédrus ágai, milyen interakciókat érhetünk el 21. századi effektekkel egy-egy festményen, mit jelent egy VJ szoftver, mitől hullámzik egy részlet vagy torzulhat egy kép. Ez idő alatt folyamatosan biztosítjuk a workshop terem használatát a szükséges eszközökkel, technikával és szakmai segítséggel.

A részvétel óvodások, általános és középiskolások, valamint egyetemi hallgatók részére 500 Ft / fő. A kísérő pedagógusoknak ingyenes.

Azoknak az iskoláknak és óvodáknak, ahonnan legalább három csoport jelentkezik egy időpontban a Csontváry-projektre, a MODEM térítésmentesen biztosít buszjáratot.

A regisztráló csoportok között, akik szeptember 16. 12 óráig jelentkeznek, egy ingyenes alkalmat sorsolunk ki!

Bejelentkezés hétköznapokra óvodai és iskolai csoportoknak: csontvary.modem@gmail.com, további információk: +36/20-214-6845