A MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ nevében szeretettel meghívjuk a legújabb, világviszonylatban is páratlan kiállításunk megnyitójára október 2-án, szombaton.

A Párizsi absztraktok. Abstraction-Création. Kandinszkij, Hélion, Calder, Moholy-Nagy… című egyedülálló nemzetközi tárlat a valaha volt legnagyobb szabású hivatalos nemzetközi nonfiguratív csoportosulás, az Abstraction-Création tevékenységét és a párizsi 1930-as évek világát mutatja majd be.

A megnyitó programja:
18:00: Köszöntő beszédet mond Kósa Lajos, országgyűlési képviselő, Dr. Puskás István, Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának kultúráért felelős alpolgármestere, Vizi Katalin, a MODEM ügyvezető igazgatója, valamint Dr. Mészáros Flóra, a kiállítás kurátora.
A kiállítást Sarah Wilson, a Courtaulds Institute of Art professzora nyitja meg.

Zenei közreműködő: Palya Bea

Időpont: 2021. október 02. 18 óra

Budapesti buszjárat MODEM-kedvelőknek:
A nagyszabású kiállításunk megnyitójára buszjáratot szervezünk a budapesti érdeklődőknek. A járat 14 órakor indul a Mexikói út metróvégállomás parkolójából, vissza pedig 20 órakor indul a MODEM mellől. Jegyvásárlás és regisztráció a modemart.jegy.hu oldalon.

A megnyitóra csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.