Angol nyelvű tárlatvezetés Török Krisztiánnal

2023. ápr. 25. 17:00

A nagy érdeklődésekre tekintettel folytatjuk a keddi tárlatvezetéseinket a MODEM csapatával. Április 25-én kedden találkozunk a Földközelben című kiállításunkon, ahol Török Krisztián tart angol nyelvű tárlatvezetést az érdeklődőknek.

A kiállításról:

Földközelben
Mednyánszky László, Koszta József, Fényes Adolf, Iványi Grünwald Béla, Tornyai János, Endre Béla, Glatz Oszkár, Nagy István, Rudnay Gyula, Medgyessy Ferenc és Holló László művei az Antal–Lusztig-gyűjteményben

A debreceni magángyűjteményt bemutató, a Déri Múzeum gondozásában megjelent könyvsorozat negyedik kötetének festőit a tájképfestészet iránti mély elkötelezettség köti össze. Legtöbbjüket az „alföldi festészet” címszó alá sorolja a magyar művészettörténetírás, mert művészetük fő témája az Alföld, a pusztai élmény megragadása volt. A tájképek mellett, a kiállítás kiemelt figyelmet szentel azoknak az arcképeknek, emberábrázolásoknak, melyek a magyar társadalom jellegzetes alakjait jeleníti meg.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Online jegyvásárlás hamarosan a modemart.jegy.hu oldalon.

Ugrás az elejére