A szokásostól eltérő nyitvatartási renddel és látogatási lehetőségekkel várjuk szeptember 22-én a közönséget a MODEM-ben. A művészeti központ 12. születésnapja alkalmából 10-től 24 óráig tartunk nyitva, maratoni tárlatvezetés-sorozattal, koncertekkel és számos ingyenes programmal megtöltve a napot. A látogatási rend azonban a megszokottól eltér: az Impressziók kiállításon 10 órától egészen este 22-ig óránként indulnak a tárlatvezetések (a sort Scherer Péter nyitja, majd 21 órai kezdéssel Szkárosi Endre zárja, további részletek a programok között). A tárlatvezetésekre a belépő 2000 forint, a létszám korlátozott, egyes vezetések már beteltek, ezért kérjük, aki teheti, elővételben vegye meg a jegyét. Az így megváltott belépőkkel a helyszínen azonnal kézhez kapják az adott vezetésre szóló karszalagot a látogatók. A 16 órától este 23 óráig tartó koncertekre a karszalag ára 1000 forint (egy szalag az összes koncertre érvényes).

Számos ingyenes programmal is várjuk ezen a napon az érdeklődőket: 10 órától művészetpedagógiai foglalkozásra a gyerekeket, 11 órától Don Tamás kurátor tárlatvezetésére az Ezek a legszebb éveink? című kiállításra a látogatókat, 16 órától pedig Szeder-koncertre a belső kertbe a könnyebb zene kedvelőit.

A születésnapon az Impressziók tárlat csak tárlatvezetéssel járható végig, ugyanakkor ingyenesen látogathatók 10-től 22 óráig az alábbi kiállítások: Ezek a legszebb éveink? (földszint), Let it be (2. emelet), Az ígéret földje (3. emelet).

A multimédia-teremben az Impressziók kiállításon látható filmeket vetítjük egész nap azok részére, akik a tárlatra már nem jutottak be, vagy mozisabb hangulatban szeretnénk végignézni a 4 filmet.

További információk: 52/525-010

jegyek: www.modemart.jegy.hu