Idén nyáron tovább folytatjuk a nagysikerű MODEM-nyár művészeti táborainkat. Ha szívesen töltenél egy hetet nyáron képek között, szeretsz alkotni, festeni, rajzolni és zenélni, ráadásként pedig még a műalkotásokat is örömmel nézed, próbáld ki a MODEM idei nyári táborát is!

Részvételi díj:
20 000 forint, testvérek vagy több tábor esetén 17 000 forint/fő/tábor, a díj tartalmazza a napi háromszori étkezés árát is.

Maximális létszám: 10 fő csoportonként

A járvány után sok mindenkinek okozhat nehézséget a gyerekek hosszabb idejű elhelyezése, egy-egy tábor kifizetése, ezért a MODEM úgy próbál segíteni, hogy a Debrecen Városkártyával rendelkező gyerekeknek önköltségi áron biztosítja a részvételt: 20.000 Ft helyett 12.000 Ft, testvéreknek pedig 17.000 Ft helyett 10.000 Ft. Debrecen Városkártyát a DV Parking Malompark Bevásárlóközpontban lévő Ügyfélszolgálati Irodájában, a Tourinform Debrecen értékesítőhelyén a Piac. u 20. szám alatt, valamint a Nagyerdei Stadionban a DVSC Shopban tudnak váltani 1000 Forintért.

Jelentkezés: A modemart.jegy.hu honlapon van lehetőség a regisztrációs lap kitöltésére valamint az online fizetésre. A költségeket személyesen is lehet rendezni a tábor első napján, illetve nyitvatartási időben bármikor a helyszínen. A tábori jelentkezéshez továbbá Covid-nyilatkozatot kell kitöltenie a szülőnek a gyerekre vonatkozóan. A nyilatkozatot az alábbi linken lehet letölteni, és kérjük, hogy hozzátok magatokkal kitöltve az első tábori napon.

Bővebb információ: nyaritabor@modemart.hu