Művészet, mese, Modem, Mélyáramok, matricák – csupa M betű, minden héten mindenkinek

Katonásan sorakoznak Lajos bácsi asztalán a legkedvesebb tárgyai és emlékei. Szereti a rendszerességet, a fegyelmet és a rendet. Munkájában ezek a tulajdonságok nagy erénynek számítanak. A részletek meglátásában segítségére szolgáltak eddigi hű társai: a nagyító, a mindig magabiztos fémvonalzók, a ragaszkodó csipesz és a körző, ami a sok-sok forgás ellenére eddig még egyszer sem szédült el. A rotring is már több éve húzza a vonalakat Lajos bácsinak. Az eddig készült már-már barnás rajzok még mindig sokat tudnak mesélni a hozzáértő, kíváncsi szemeknek. Tovább a hangoskönyv folytatásához

Foglalkoztató füzetünkkel minden héten egy a MODEM-ben kiállított műalkotáshoz kapcsolódó mesével és a történethez illeszkedő játékos, mozgásos, kreatív feladatokkal várjuk az alkotni és kikapcsolódni vágyó gyerekeket.

Az elkészített alkotásokért cserébe az adott meséhez illeszkedő, egyedi matrica jár, melyet a beküldés után pár nappal eleinte digitális formában küldünk el. Megígérjük, hogy az így összegyűjtött matricákat később minden gyerek “igaziban” is kézhez kapja majd, amint lehet.

A matrica megszerzéséhez csak két dologra kell odafigyelni:
– Mielőbb elküldeni a gyerekek munkáit, melyeket befotózva az informacio.modem@gmail.com e-mail címre várunk.
– Az e-mailben kérjük feltüntetni a gyermek/gyerekek nevét, a kapcsolattartó nevét és elérhetőségét. Ugyanis erre az e-mail címre fogjuk küldeni a matricát.