Művészet, mese, Modem, Mélyáramok, matricák – csupa M betű, minden héten mindenkinek

Egy picinyke szoba barna asztalán egy félbehagyott, vaskos könyv lapjai porosodnak, s a lapokon egy olvasószemüveg pihen. Az írógépben hagyott gondolatok várják, mikor szabadulhatnak ki a gép szorításából. Ennél az íróasztalnál szokott dolgozni Barnabás, a magánnyomozó. Kicsiny irodája pont megfelelő a hosszas merengésre és okfejtésre.

Viszont nincs egyedül! A könyv mögött ébredezik a minden irányba mozgó kaméleonszemeivel Muki, Barnabás társa. Jaj, észre is vett minket! Lapuljunk le! Ekkor belép a szobába egy idegen. Tovább a hangoskönyv folytatásához

Foglalkoztató füzetünkkel minden héten egy a MODEM-ben kiállított műalkotáshoz kapcsolódó mesével és a történethez illeszkedő játékos, mozgásos, kreatív feladatokkal várjuk az alkotni és kikapcsolódni vágyó gyerekeket.

Az elkészített alkotásokért cserébe az adott meséhez illeszkedő, egyedi matrica jár, melyet a beküldés után pár nappal eleinte digitális formában küldünk el. Megígérjük, hogy az így összegyűjtött matricákat később minden gyerek “igaziban” is kézhez kapja majd, amint lehet.

A matrica megszerzéséhez csak két dologra kell odafigyelni:
– Mielőbb elküldeni a gyerekek munkáit, melyeket befotózva az informacio.modem@gmail.com e-mail címre várunk.
– Az e-mailben kérjük feltüntetni a gyermek/gyerekek nevét, a kapcsolattartó nevét és elérhetőségét. Ugyanis erre az e-mail címre fogjuk küldeni a matricát.